AVÍS LEGAL - Decolletatge de precisió, mecànica de precisió, connectors, mecanismes i automatismes | INDÚSTRIES PRECIBER
QUALITAT I PRECISIÓ, ELS VALORS ESSENCIALS
Sincronització tècnica basada en 
 la qualitat

AVÍS LEGAL

De conformitat amb la legislació vigent (llei 34/2002 de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal i la normativa concordant), aquest avís legal té la finalitat de complir amb el deure d'informació general i establir unes condicions d'ús i accés per l'usuari d'aquest lloc web.

Sobre aquest avís legal

El present avís legal regula les condicions generals d'ús i serveis de la pàgina www.preciber.com. La mera utilització d'aquest lloc web atribueix la condició d'usuari i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions en aquest Avís Legal en la versió publicada i actualitzada per INDÚSTRIAS PRECIBER en el moment d'accés de l'usuari.

Us correcte del lloc web

Aquest lloc web és única i exclusivament per a ús personal dels usuaris. Vostè es compromet a no utilitzar aquest lloc web per a fins il·legals o prohibits.

Vostè accepta utilitzar aquest servei únicament per al seu ús personal no lucratiu. Així mateix, accepta informar a INDÚSTRIAS PRECIBER de manera oportuna si observa un ús no autoritzat o inadequat del servei per part de tercers o violacions dels drets d'autor, marques registrades i altres drets que el servei pogués estar infringint o viceversa.

Propietat industrial

Estan prohibides la reproducció, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic i, en general, qualsevol altra forma d'explotació, parcial o total dels continguts d'aquest lloc web amb finalitats comercials. Aquests actes d'explotació només podran ser realitzats amb l'autorització expressa de INDÚSTRIAS PRECIBER. Només s'autoritza la reproducció (impressió o descàrrega) per a ús privat dels continguts d'aquest lloc web.

No es permet la utilització dels signes distintius (marques, noms comercials...), excepte autorització expressa de INDÚSTRIAS PRECIBER.

Excepte autorització expressa de INDÚSTRIAS PRECIBER, no es permet l'enllaç a «pàgines finals» ni qualsevol altra manipulació similar. Els enllaços han de ser sempre a la pàgina www.preciber.com

INDÚSTRIAS PRECIBER es reserva el dret d'efectuar, sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes en aquest lloc web, podent canviar, suprimir o afegir, tant els continguts i serveis que presta com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

Responsabilitat

D'acord amb les condicions i termes anteriors i, amb caràcter general, els usuaris hauran de fer un ús adequat d'aquest lloc web sense que INDÚSTRIAS PRECIBER pugui tenir cap responsabilitat per la utilització indeguda.

INDÚSTRIAS PRECIBER no serà en cap cas responsable de les alteracions en el servei que es produeixin per fallades en la xarxa elèctrica, a la xarxa de connexió de dades, al servidor o a qualsevol altra prestació.

INDÚSTRIES PRECIBER no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que puguin ocasionar danys o alteracions en el sistema informàtic, de manera que INDÚSTRIAS PRECIBER no respon pels danys i perjudicis que aquests elements puguin ocasionar a l'usuari o tercers.

DARRERES NOTÍCIES

US ESCOLTEM

No dubti en fer-nos arribar els seus plànols per cotitzar.

Estem a la seva disposició.

CONTACTA