Contacte - Decolletatge de precisió, mecànica de precisió, connectors, mecanismes i automatismes | INDÚSTRIES PRECIBER
QUALITAT I PRECISIÓ, ELS VALORS ESSENCIALS
Un tracte molt personal amb tots els  
 nostres clients

CONTACTE

Emili Correig o el seu fill Jordi gestionen de manera personal tots els requeriments dels nostres clients actuals i futurs, amb la màxima atenció i interès.

Javier Casas i el seu fill Xavier, són els responsables tècnics. Un equip de col·laboradors, estructurat per departaments, estudien des del millor procediment de mecanització per a obtenir el preu més competitiu fins a la construcció d’utillatges, la fabricació de les peces i la verificació de la qualitat.

La sincronització tècnica de tot el procediment productiu està sempre basat en la qualitat.

Catàleg de presentació de INDUSTRIAS PRECIBER
QR-code de INDUSTRIAS PRECIBER 

FEI6

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 i RD 1720/2007 en matèria de protecció de dades de caràcter personal ia la Llei 34/2002 en matèria de comerç electrònic, l'informem que les dades que figuren en aquest formulari seran incloses en un fitxer automatitzat o no, denominat RRHH, propietat d'Indústries Preciber i només es destinaran a oferir informació dels nostres serveis. Sempre que vulgui pot fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'aquestes dades enviant un correu electrònic a l'adreça: info@preciber.com

SITUACIÓ

INDÚSTRIAS PRECIBER
Camí Roquís, 75
43206 REUS (Tarragona) Spain
Telèfon: +34 977 338 522
Fax: +34 977 320 000

Mostra un mapa més gran

DARRERES NOTÍCIES