INDUSTRIAS PRECIBER

50 anys !

Venim a comunicar-los-hi, amb satisfacció, que en aquest any 2021, INDÚSTRIES PRECIBER compleix 50 anys.

Va ser el dia 1 de Gener del 1971 quan inauguràvem l’empresa, creada pels dos socis Javier Casas Ber i Emili Correig Manresa i que en el curs del seu mig segle d’existència, ha crescut, s’ha internacionalitzat i el seu prestigi dins el món del decolletatge de precisió, s’ha fet notori.

És gratificant poder celebrar aquest aniversari, pel que això representa. Són moltes les persones que al llarg d’aquests 50 anys, han fet possible la realitat que avui és Indústries Preciber.

En primer lloc, l’equip humà de treballadors, que des dels seus inicis, ja van assumir que la precisió havia de ser el nostre distintiu, dedicant la seva intel.ligència i esforç a aquest objectiu. El nom de l’empresa ja ho volia determinar. (PRECIBER= Precisió Ibèrica).

No hauríem pogut fer empresa i créixer sense els nostres clients i proveïdors, que han fet possible realitzar un projecte que va néixer com tota obra humana, petita i feble, en una empresa reconeguda i solvent en tots els aspectes, dins el sector del decolletatge de precisió.